Mayıs 03, 2010

01.05.2010-Teşekkür, Özür, Arz ve Talep Ederim.

Vaktiyle çeşitli coğrafyalarda canımız pahasına hak arayarak kazandığımız hakkı 2010 1 Mayıs'ında kullanmamız karşısında bizi dövmemek konusunda takındığınız müthiş hoşgörülü, nefis organizasyoncu ve harikulade "ben yaptım oldu"cu tavrınız nedeniyle siz sayın delikanlı abilerime baştan aşağı teşekkür ederim.

Bu işsizlik devrinde zat-ı alime bir iş bahşettiğiniz için, vaktiyle çeşitli coğrafyalarda canımız pahasına hak arayarak kazandığımız 45 saatlik haftalık çalışma nanesine boşvererek, anamdan emdiğim süt burnumdan gelerek haftada 180 milyon saat çalışıyor olabilme özgürlüğünü şahsıma tanımış olmanız sebebiylen müteşekkir olur, pamuk ellerinizden öperim.

"Evet"in rengini ulusal kanallarda bi anons ediverirseniz size zahmet, referandumda o renk oy veririm. Siz ki ne biçim sözünüzün erisiniz, valla büyük konuşmayım ama ben daha beterim. Çok teşekkür ederim, arz ederim.

Bu gecikmiş teşekkür için de özrü bir borç bilirim.
Kendimi affettirmek için herhangibir işçi direnişini sabote etmek olsun, işte nerden bilim bi ergenekoncu gammazlamak olsun,hiç olmadı mahallede camiye her ay düzenli bağışta bulunmak olsun her tür vatani göreve hazır olduğumu yüksek makamlarınıza baştan aşağı sunarım. Yalnız mahallede 14 cami olduğundan cami adı belirtirseniz sevinirim, özür dilerim.

Sağlığınıza sıhhatinize dua eder, büyüklerimin ellerinden öperim. Siz baştan aşağı büyüksünüz, haşa, bu yüzden küçüklerimin gözlerinden öpemediğim için ayrıcana ve çok şiddetli bir özür daha dilerim.

Beyan eder, arz ve talep ederim.

4 yorum:

Aylin Balboa dedi ki...

Eşlik eder, uygun bir yerlerinden öperim.

nande dedi ki...

saygı sunar, istirham ederim.

kaçak dedi ki...

agzina saglik nande ama sanki biraz fazla kibarsin mi acaba?

nande dedi ki...

Direk küfür edince çok etkili olmuyor, bi de saf küfür edince ben, çiğ oluyor. E edebi kaygılarım da yok değil